Skip to content Skip to footer
Org nr 992 516 186
Smebølveien 50, 1430 Ås
0 items - $0.00 0

Jul I Eventyrland!

Du er herved invitert til å legge ditt Julebord til noe helt spesielt, ikke et vanlig festlokale, ikke en restaurant – men noe som inkluderer så mye mer! Selvfølgelig får du god mat & drikke, hyggelig betjening og levende musikk. En total opplevelse som dere vil huske lenge, og best av alt: vi finnes midt i Follo! Lett tilgjengelig fra Oslo og Østfold byene, kvarter fra Tusenfryd og minutter fra NMBU Campus i Ås.

Vi er stolt medlem av Visit Greater Oslo og Oslo Cruise Partner (OCP)

Julebord er ikke bare et julebord!

Julebord er ikke bare et julebord, det handler om stedet, aktivitetene og atmosfæren! Hos oss spiser man nydelig julemiddag, drikker rykende varm gløgg rundt bålet, kanskje du møter på nisser også! Her får man en opplevelse utenom det vanlige mens man blir man kjent med sine kolleger i en annen setting enn man er vant til! Jul er først og fremst en spesiell stemning, pynt som hører til og glade mennesker rundt deg. Med andre ord – velkommen til Saga Event Camp!

våre julemenyer

Book julebord i dag!

Et Julebord her betyr masse julestemning, god atmosfære, mat og drikke. Her får dere komplette pakker, alt inkludert! Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale og uforpliktende tilbud!

ENTEN DU ER FRA ET FIRMA ELLER SOM PRIVATPERSON – VELKOMMEN TIL OSS!

Book din neste happening!

Saga Event Camp er noe helt spesielt, ikke noe annet sted finner du et så
spennende sted å samles på med alle håndbyggede detaljer. Dette tunet og
bygningen er helt i særklasse, det er en opplevelse bare å gå rundt innendørs!

Book et julebord utenom det vanlige!

Vi hjelper deg med ALT fra A til Å!

Les mer