Saga Camp

Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv.

Saga Event Camp Kun 15 minutter syd for Tusenfrydparken finner du oss, halvtimen fra Oslo sentrum. Egen adkomst og parkering.

Hva er Saga Camp? Vi har bygget et anlegg kun til bruk for eventer og aktiviteter.  Flere overbygde paviljonger på tunet og en scene som gir mange muligheter. En hovedbygning med både dansegulv og bar. I tillegg koples på et sirkelrundt bygg som passer både som møterom dagtid og som perfekt sted for fest etterpå. Det er bygget opp med inspirasjon fra middelalderen i Norge, med bruk av massivt tømmer, kløvde stokker og kraftige langbord.         

Vikingstil og atmosfære: Vi legger ikke skjul på at dette tunet passer godt også inn i sagaenes rike. Vi tilbyr da også vikingfester og aktiviteter som hører med. Det er noe dere burde prøve!

Rammen er smalere øverst, som gir de lett skrånende veggene inne, som også gjør at bygget får en spesiell fin atmosfære. Dette gir tykke vegger som isolerer godt, så vi ønsker deg velkommen hele året!

I disse omgivelsene så tilbyr vi en rekke forskjellige typer event og arrangement. En fest som kombineres med litt aktiviteter er vårt felt. 

Bygningene er svale og behagelige i hete sommerdager, og de er godt rustet til å holde vinterkulda ute i den kalde årstiden.                        

Mat & drikke:  Vi har eget system for matlaging, både ute og inne, mens enkelte menyer leveres fra andre kjøkken. Hyggelig og profesjonell betjening, og alle rettigheter for drikke i «Barkebilla Bar»  Her finner du også utskårne dekor med kun motorsag som verktøy, av den anerkjente trekunstner Stian Antonsen.

Det store rommet; «Gildestua» har både godt med sitteplasser, dansegulv og Barkebilla Bar. Det mindre rommet er mer intimt og benyttes ofte til mindre grupper, som tilleggslokale eller gjerne buffetrom ved middager. Ute på tunet er det flere ildsteder, sitteplasser under tak og plass for aktiviteter. Det utvikles hele tiden og nyheter og endringer kommer til.

Stemningen i dette tunet må bare oppleves. Velkommen til alle.