Saga Camp

Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv.

Saga Event Camp ligger kort vei syd for Tusenfryd, halvtimen fra Oslo sentrum.

Det er bygget opp med inspirasjon fra middelalderen i Norge, med bruk av massivt tømmer, kløvde stokker og kraftige langbord.

Alt er bygget med hånd på stedet. Som vegger har vi kløvd stokker på langs etter margen (midten) og satt dem opp på kraftige rammer av rundstokker, nede og oppe.

Rammen er smalere øverst, som gir de lett skrånende veggene inne, som også gjør at bygget får en spesiell fin atmosfære. Dette gir tykke vegger som isolerer godt, og så har vi isolert med karvet trefiber mot tak.

I disse omgivelsene så tilbyr vi en rekke forskjellige typer event og arrangement. Hele året, uansett vær og temperaturer.

Bygningene er svale og behagelige i hete sommerdager, og de er godt rustet til å holde vinterkulda ute i den kalde årstiden.

Vi har eget system for matlaging, både ute og inne, mens enkelte menyer leveres fra andre kjøkken. Hyggelig og profesjonell betjening, og alle rettigheter for drikke i «Barkebilla Bar»  Her finner du også utskårne dekor med kun motorsag som verktøy, av den anerkjente trekunstner Stian Antonsen.

Det store rommet; «Gildestua» har både godt med sitteplasser, dansegulv og Barkebilla Bar. Det mindre rommet er mer intimt og benyttes ofte til mindre grupper, som tilleggslokale eller gjerne buffetrom ved middager. Ute på tunet er det flere ildsteder, sitteplasser under tak og plass for aktiviteter. Det utvikles hele tiden og nyheter og endringer kommer til.

Stemningen i dette tunet må bare oppleves. Velkommen til alle.