UTVALGTE MENYER
Jerngryte og skjerding meny
Ægir øl breserte svinekjaker anrettet med lettsaltet flesk, rotfrukter, tyttebær og saltbakte poteter.
Vilt rett fra naturen
Elgskav, skogsopp, grønnsaker, tyttebær, rømme, flatbrød og saltbakte poteter.
Oktoberfest
Salta og røkt svineskank, kløyvd i to og dampet i øl.
Servert med urøkte bratwurst, bayersk potetsalat, hjemmelaget sennep og to typer kål, sauerkraut/surkål.
Røkt lam fra fjellet
Røkt og saltede lammeskanker servert grov pølse, rotfrukter, rømme og bakt potet.
Julemat
tradisjonell SPRØ JULERIBBE
Sprø ribbe
Ekte medisterpølser og medisterkaker fra Pølse-maker-mester
Strøm-Larsen
Hjemmelaget surkål
Hjemmelaget julesennep
Dampede mandelpoteter
Ribbe sjy
Lefser og rørte tyttebær
tRADISJONELT Røkt/urøkt pinnekjøtt
Koke mør fra Vestlandet.
Rot stappe.
Hjemmelaget julesennep
Dampede mandelpotet
Kraft.
Lefser og rørte tyttebær





Vinkart
Carm Reserva, Douro, Portugal
Sancerre Rosè le Rabault, Loire, Frankrike
Matthias Gaul Pinot Noir, Pfalz, Tyskland
Cepas Viejas, Dominio de Tares, Bierzo, Spania
Pere Mata Cava, Penedès, Spania
Crognolo, Tenuta sette Ponti, Toscana, Italia
Husets på karaffel: Cigarra Reserva Shiraz, Portugal
Montresor Amarone della Valpolicella, Veneto, Italia
Gildemeny
Feire verdensherredømme eller bryllup.
Forrett
Spekede delikatesser av fisk fra land og utland, hav og fjell.
Servert med rømme og flatbrød.
Hovedrett
Sukkersaltet og røkt reinsdyr-plomme, skogsopp sauterte sesong grønsaker, karamellisert sellerirot med eple, tamarillo kompott og småpoteter.
Dessert
Fløterand med multer og bær.