Skip to content Skip to footer
Org nr 992 516 186
Smebølveien 50, 1430 Ås
0 items - $0.00 0

Perfekte lokaler for fest, Jubileum og Bryllup!

Perfekte lokaler for fest, teambuilding, kurs, konferanser, jubileum, konfirmasjon og bryllup! Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. Du finner oss halvtimen fra Oslo sentrum, kun 15 minutter syd for Tusenfrydparken og få minutter fra NMBU i Ås. Vi har god plass med stor parkering også for buss.

Hva er Saga Camp?

Vi har bygget et anlegg kun til bruk for eventer og aktiviteter. Flere overbygde paviljonger på tunet og en scene som gir mange muligheter. En hovedbygning med både dansegulv og bar. I tillegg koples på et sirkelrundt bygg som passer både som møterom dagtid og som perfekt sted for fest etterpå. Det er bygget opp med inspirasjon fra middelalderen i Norge, med bruk av massivt tømmer, kløvde stokker og kraftige langbord.

Vi hjelper deg med alt fra A til Å

Vi har masse muligheter hele året, skreddersyr til dine ønsker – uten at det koster noe ekstra!
Kurs og konferanse, her finner du regionens tøffeste møtelokaler! Spør oss om detaljer..
 

kul atmosfære, morsomme aktiviteter og god mat og drikke

Stemningen i dette tunet må bare oppleves. Velkommen til alle. Ta kontakt med oss – ingen oppgave for liten og ingen for stor. Vi i Saga Event ser frem til å møte deg!

IMG-20191020-WA0006
20190621_174720-01
IMG-20180909-WA0005
IMG-20180909-WA0009
IMG-20180909-WA0003

Drømmefasiliteter

Det store rommet; «Storstua» har både godt med sitteplasser, dansegulv og Barkebilla Bar. Det mindre rommet «Gamlestua» er mer intimt og benyttes ofte til mindre grupper, som tilleggslokale eller gjerne buffetrom ved middager. Så har vi «Sagatinget» som er vårt møte og konferanserom. Også som tilleggslokale ved større party, et fantastisk sirkelrundt rom med stor takhøyde og overlysvinduer. Ute på tunet er det flere ildsteder, sitteplasser under tak og plass for aktiviteter. Det utvikles hele tiden og nyheter og endringer kommer til.

Book din neste happening!

Saga Event Camp er noe helt spesielt, ikke noe annet sted finner du et så
spennende sted å samles på med alle håndbyggede detaljer. Dette tunet og
bygningen er helt i særklasse, det er en opplevelse bare å gå rundt innendørs!

Book et julebord utenom det vanlige!

Vi hjelper deg med ALT fra A til Å!

Les mer