Firma event

Velkommen til Saga Event! Et annerledes og flott sted med alle muligheter klare for dere! Din kreative samarbeidspartner på små og store event - hele året!

Oktoberfest med langski. Teambuilding som aktivitet.FIRMA ARRANGEMENT & EVENT

Velkommen til Saga Event. Din event planlegger fra A til Å. Her får du kreativ hjelp for alle dine arrangement og firmaturer! Enten dere er en liten eller større bedrift. Vi står klare for dere! Vi gjør dette superenkelt for deg – send inn kontaktskjema – så får du et hyggelig forslag tilbake. Med forslag på sted, program, aktiviteter, tema, mat & drikke og underholdning. Alt i en pakke!  Ønsker du et forslag på kveldsprogram, en weekend eller lenger tur? Spør oss! Om du velger vår Saga Camp ved Oslo, så kan vi rigge klart ditt neste event på få timers varsel.                 

Vi har utvalgte steder vi jobber på, alt fra firmaturer utenlands, opplevelser på fjellet eller noe helt annet. Vår egen Saga Camp, finner du like utenfor Oslo grense. Et gjennomført og spesielt utviklet event anlegg, alltid i utvikling. Håndbygget med tøffe detaljer. Her vil dere trives 100%   Et tun som med sin hyggelige atmosfære gir deg masse inspirasjon!  Litt lei vanlige møterom? Her kan dere prøve noe helt annet. Teambuilding og enkle oppgaver ute på området, stort utekjøkken. Hva med en real kokkekamp? Ikke minst hygge dere innendørs i den super rustikke stilen, her er sitteplasser rundt de solide langbordene, som vi alltid dekker til fest med detaljer du vil sette pris på. Egen bar og dansegulv foran den åpne peisen! 

Ta en titt på de ulike temaene vi har lagt ut under her, som litt inspirasjon. Saga Event samarbeider med profesjonelle aktører innen underholdning, musikere, trubadurer, DJ…For hvert tema har vi også eget «dinner show» med utvalgte band som gir dere fullt trøkk! Lyst på å prøve deg litt på vannet? Kombiner gjerne deres event med Rib på Oslofjorden før sommerfesten. Vi har instruktører med bakgrunn fra politi og forsvaret, og kan tilby ekte action for de som søker det.  

 Aktiviteter og Teambuilding tilbys fra det helt enkle, til mer omfattende opplegg! Spør oss!

Trenger du møtelokaler? Her kan du få «Dag-pakker» med landets tøffeste møtelokaler. Må bare oppleves!

Ta kontakt med oss – ingen oppgave for liten og ingen for stor. Vi i Saga Event ser frem til å møte deg!

Vikingfest
Tekst her

Western fest
Tekst her

Julebord
Tekst her

Oktoberfest
Tekst her

Sommerfest
Tekst her